Společná cesta

Společná cesta

Anotace: Kdyby si tak mohl vybrat tu třetí možnost :-(

Kráčel jsi předemnou,
upadla jsem a nevstala.
Anděl nestál nademnou,
já jen tiše plakala.

Zamnou jsi kráčel,
neměla jsem sílu tě vést.
Osud jinými směry se stáčel,
ja neměla sílu to břemeno nést.

Kráčeli jsme vedle sebe,
cestou naší ruku v ruce.
Dívali jsme se na nebe,
a tys usmíval se sladce.
Autor Dark dream, 31.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí