Krásné je milování

Krásné je milování

Anotace: ...

Co srdcí zlomených
co duší zklamaných
životů zmařených
už mé oči viděly.
Proč trápit se pro lásku?Proč?
Láska není slepá, láska neubližuje.
Láska tvoří, obzory rozšiřuje.
Kdo lásku nepoznal,
neví, jak krásné je v ní být.
Kdo lásku nepoznal,
neví, jak krásné je v ní žít.
Kdo lásku nepoznal,
o hodně přišel.
Láska není ten, kdo zabíjí,
to je lidská žárlivost,
to ješitnost a zloba lidstvo ubíjí.
Sice říkají: "Dělám to ve jménu lásky",
ale vpravdě láska stojí opodál,
smutně kouká, čeká, co bude dál.
Kdo však dá jí šanci,
pozve do srdce za svítání,
pozná, co je milovat,
pozná, jak krásné je milování...
Autor Yves, 25.09.2005
Přečteno 659x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

líbila se mi rád si tě zas přečtu. vždycky tady tak nějak bloudim, ale tebe jsem si zapamatoval:-)

25.09.2005 13:40:00 | kulishak

Jedním slovem .. KRÁSA

25.09.2005 13:31:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí