Divná...

Divná...

Anotace: mám pocit že nechci nikoho jiného a přitom si tak cizí.

Divná je láska má....z Ostravy se přihnala.
Na první pohled se mi líbil.
Rozum se mi velmi divil.
Na výběr mám z kupy chlapů.
Přesto Tebe chytám ...lapu.
Tiše snáším tvé drzosti...ze smyslné ryzosti.
Jako magnet k Tobě tíhnu.
Z přátelství si lásku líhnu.

Já vím...tak je to špatně.
Na chvilky stebou vzpomínám matně.
Tohle má velký háček.
Srdce Tvé...prázdný sáček.
Osud můj ho nenaplní.
Jsme si stále tajuplní.

Rozum a cit z Tebe dýchá.
Mě u srdce hodně píchá.
Pohlédnout do očích tvých.
Ze srdce vymazat pár rýh.
Pohladit něžně Tvou tvář.
Ze srdce cítit Tvou zář.

Jemně Tě líbat u ohrady hříbat.
Jít se projít ruce pojit.
Jen tak dát se do běhu vyválet Tě ve sněhu.
Za svitu hvězd courat domů.
Hrát si na pár astronomů.

Zvláštním stylem ke mě chodíš.
Kabelem se ke mě lodíš.
Autor mexx, 01.01.2009
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, losscar, NikitaNikaT., Denny3, Aka Kiss, Montynka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí tvé rýmování - je to pro mne úplná novinka, osvěžení :-)

11.02.2009 08:52:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

...tip za dílko + tip za Ostravu = ST :-)

19.01.2009 12:06:00 | WAYWARD

Je to zajímavé pojetí, ale některé obraty stojí za to. Báseň je myšlenková, svým způsobem aj upřímná.

07.01.2009 09:39:00 | NikitaNikaT.

Par veci se mi hodne libilo, ale sny mam myslim divnejsi...:)

01.01.2009 21:31:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí