Rajský rty

Rajský rty

Anotace: Kéž bych směla políbit ty tvý rajský rty!

Jak rajská zahrada jsou ty tvý božský rty.
Proto tak miluju rajskou a špagety.
Už nikdy nepožiji kečup.
Že ho jíš ty, tím se moc nechlub.

Však ty víš, že mi to nevadí.
No, že seš to ty, tak opomenu.
Kdekdo mi tě přece závidí.

Víš co? Nenávidím zeleninu.
A přesto se ze mě stává vegetarián.
Nechci, prostě nevzdám se těch svých rajských jablek!
Bez nich nechci žít!

Nezachránilo by mě ani sto záchranek.
Miluju ty tvý rajský rty!
Autor mašinka, 01.01.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí