sebe zatracení

sebe zatracení

Anotace: miluji tě moc a moc šíleně moc PLŠINEŠKO

hleď člověku co soudíš
kdo doopravdy jsem víš
teď jako nikdy jsem níž
než samotné peklo je
teď v seznamu jsem víš
v seznamu nejhorších
po krocích
které jsem udělal
nikdy jako teď jsem nemiloval
jen že po prosněných nocích
jsem ten nejhorší v jejích očích
chápu to doopravdy to chápu
a však strašně se trápím
teď krásnu světa strácím
omlouvám se že se k tomu zase vracím
ale ona je anděl
kdybych ale dřív to věděl
nikdy bych nechyboval
slova co říkám jsem si dlouho přiravoval
a proto teď chci říct
že není ničeho nasvětě víc
než lásky co k ní cítím
stále dokola vidím
jak za ruku držel jsem jí
jak líbal jsem jí
miloval se s ní
slyšel smát jsem jí
cítil jsem jí
je dokonalá
a proto tak moc jí miluji
a celému světu slibuji
že udělám cokoli
aby byla tou nejšťastnější
JESTLI TOHLE BUDEŠ PLŠINEŠKO JEDNOU ČÍST CHCI ABY JSI VĚDĚLA CO PRO MĚ ZNAMENÁŠ A ŽE SE MOC OMLOUVÁM ZA TO CO JSEM PROVEDL DAL BYCH TI VŠECHNY KRÁSY SVĚTA PROTO ABYCH ALESPOŇ VĚDĚL ŽE JE TI DOBŘE A ŽE SE MÁŠ NEJKRÁSNĚJI NA SVĚTĚ MOC TĚ MILUJI
Autor Mirusek, 02.01.2009
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí