Zas?!šedá myška...jak dlouho

Zas?!šedá myška...jak dlouho

Anotace: proč to děláš?!

Sedím na židli,
ty radši ode mne kus dál,
my jsme se neshodli,
proto se Ti radši vyhýbám.

Shazujou mě před třídou,
jenom kvůli Tobě!!.
záchrany...ty nepřídou,
chci teď být sama..radši... i v hrobě.

Díváš se jak mě shazujou,
holka sedí Ti na klíně,
jsem pro Tebe jen pouhou hrou..
jsme jako dítě na plíně.

Jak ji mam snést,
když všude s ní jsi,
takové břímě nést,
TY!Ty!už pro mě nejsi.

Opakuju tyhle slova,
každý den,
ae když tě s ní pak vidím... znova,
cítím,že v tom zase jsem...:´(

Chci od Tebe daleko!
co nejdál to jde...
probudit se ze tmy malinko...
s Tebou to nejde..
Autor Detektor, 02.01.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí