Růže

Růže

Anotace: ze života

Dostala jsem růži, malinké poupátko
a i když většinou nic nepřijímám
vložila jsem jej do dlaní, alespoň na krátko
že mohlo být pro jinou už ale nevnímám.

Dala jsem jej do vody a ono rozkvetlo
jaká to radost, jaké to štěstí...
třeba se srdce tentokrát nespletlo!
Tak proč tu ale teď sedím a zatínám pěsti.

Růži narostly trny a od krve jsou mé ruce
A ty mě odmítáš, už se ve mě nevidíš
dal jsi mi růži a já chtěla více!
Tak tu jen stojím a dívám se jak odcházíš...

Jsi pryč, vzal sis co sis přál
ale i přes všechnu tu zlost a bolest,
mi stejně chybíš dál...
Autor kamikadzzze, 02.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, jesterka, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí