Ta moje

Ta moje

Anotace: Věnováno Monice R.

Jedna dívenka s oky jak květ,
svedla mé srdce na jiný svět,
svět bez útrap a strachu,
svět co prožívá lásku,
tam na tom světě žijeme spolu,
milujem se a cítíme touhu,
žijeme v objetí našich snů,
v objetí rozkoše vášnivých dnů,
kdo nás chce rozdělit, zaplatí draho,
láska je věčná, marná snaho,
a pokud zemřu, obejmu ji,
má duše věčně, zůstane s ní,
neptej se kdo je ta úžasná dívka,
zavři oči a slyšíš ja dýchá,
dech který zahřeje leckteré dlaně,
dech který proniká potichu do mě!
Autor Jindrasek, 03.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí