hledám tě

hledám tě

Anotace: hledám tě

ztratil ses
šanci si dal poslední
já čekám dál
a dřív než se rozední
chci slyšet miluju tě

hledám tě
celý dny bez přestání
i přesto že vím
že jiná tě uhání

budeš její
nečekala jsem tu porážku
všechno se točí
ještě jednu tu otáčku

cítila jsem
že budeš při mně stát
tys zatím postavil
pro ní velký hrad

z lásky a pro štěstí
konec s bolestí
budu ještě čekat
věřím že přídeš
a srdce mé už
znova nezklameš

dej mi šanci
nejsem tak zlá
jenom z tebe
trochu neštastná

lásko bud můj
jediné co vím
je
žě tě už neztratím

udělám cokoliv
prosím bud můj
a prosím i podrůhý
jen při mě stůj

ona tě nemá ráda
ne tolik jak já
otoč kní záda
a pojd za mnou v dál

už jsi jen můj
sem nejstastnejší na světě
a slyším stůj
když odcházím od dveří
Autor kávěnka, 03.01.2009
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí