Mám rád

Mám rád

Anotace: láska taká raní city

Svou dívenku mám rád
každý den my schází tolikrát,
pusu jí dám kolikrát?
skoro 100krát

mam jí však moc rád,
rád bych sní čas
strávil sám.

Myslím na ni rád
a o ní básničky píšu rád
Autor šavlík, 03.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: hezule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí