asi tak..

asi tak..

Anotace: Nejhezčí a zároveň nejhorší roky s klukem a myslím, že po roce konečně můžu něco napsat :)

Nedýchám, když Tě potkám
polije mě horko a nemohu se hýbat,
vždy skloním hlavu a koukám,
představuji si, jak by jsi mě mohl líbat.

I po roce jsi má velká slabost,
cítím k Tobě nenávist i lásku,
ale i tak, vidím Tě a mám radost,
asi stále nosím přes oči pásku.

Chybíš mi, ale vím, že spolu nemůžeme být,
bo by to bylo jako 2 roky předtím,
zase by jsi se snažil jen pro sebe mě mít,
a vím, že se určitě nemýlím.

Nejvíc mi chybí pohled do Tvých očí
a Tvůj úsměv upřímný,
při té představě se se mnou svět točí,
ale stále vím, jak jsi mi byl nevěrný.

Zase poslouchat to Tvoje věčný lhaní,
Tvoje věčné urážky vůči mě,
nikdy jsem nebyla Tvého srdce paní
a tak přemýšlím, co chci říct, snad jen :"Jdi doprdele!" :-)
Autor SorrowInMySoul, 03.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduše napsané, tak jak to je :)

03.01.2009 21:58:00 | SorrowInMySoul

tohle je.. výstižné.. a hezky napsané.. :) zvlášť ten konec..

03.01.2009 18:22:00 | bloumej očima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí