Silvestrovská noc :)

Silvestrovská noc :)

Anotace: .. asi byl jako duch z těch filmů, kdy se můžou zhmotnit jen na výročí své smrti :) ..

Začalo to nesměle,
dívali sjme se na sebe,
potom jsem promluvila
a v duchu se strašně styděla.
Pár skleniček stačilo
a hned se nám líp povídalo.
Pak jsem cítila Tvůj horký dech,
polibek byl jako med.
Do oka jsi mi padl
a do mysli se mi vkradl.
Teď tu sedím a čekám,
závidím těm holkám,
co někoho mají,
co někomu se vzdají.
Tak proč u nás to není tak,
asi jsme zmeškali náš vlak. :-)
Autor SorrowInMySoul, 03.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí