Nekrofilní sonáta

Nekrofilní sonáta

Anotace: Má šedá láska...

Fialka je modrá,
růže je rudá,
byla si dobrá,
lepší seš tuhá!

Sedim Ti na hrobě,
v pracce mam kytku,
snim si sny o Tobě,
snad nemáš škytku.

Lásko seš ňáká pobledlá,
snad spraví to paralen,
seš chuděro celá zatuhlá,
a z úst Ti jde naftalen.

roztomilá rodinka červí,
hnízdí Ti teď v líci,
možná že ani vůbec neví,
co zkoušim to tu při měsíci.
Autor Árés, 03.01.2009
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: židle, Flamy, lecrecia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku děsivé, ale pobavilo :D

03.01.2009 17:45:00 | Flamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí