Kateřinám

Kateřinám

Anotace: ,,,

Co nosím v hlavě?
Trochu rozumu
co ve škole mi nalily
do hlavy pravým uchem
trochu alergie
co mládím létem
přilítla
po louce horkým vzduchem
trochu lásky
ale to už si nevzpomínám
trochu bolesti
díky svým Kateřinám.

Trochu radosti
z vody žití
i trochu smutku
když za vlasy mne chytí.

Co ještě v hlavě nosím?
Prosím:Bezmoc a beznaděj
tý tam mám habaděj
zmatku a blbosti
strachu i lítosti
vztek,skepsi i nadšení
i s chlastu mlhu bělavou
vzpomínky trápení
a sny co odplavou
když zrovna chci snít...
Autor zenge, 03.01.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí