Jen to pochop

Jen to pochop

Anotace: Spíš už jen vzpomínka, protože všechno už je trochu jinak...(napsána 19.12.2008)

Nevím co ti mám teď říct
došla mi slova - tak najednou
nestíhám dávat ti víc
svých citů s bílou tmou.

S bílou tmou zkouším pochopit
kde je vlastně realita a kde můj sen
pátrám poslepu rukama
po tvé mysli - jde to jen?

Jde to jentak poručit lodi
teď pádluj vpřed a už se neohlížej
nesleduj vítr, vlny, když ti škodí
raději plachty rychle zvedej?

Raději plachty rychle zvedej k ústupu
vzdávám se svému osudu
vrhám se do vln poslepu
věřím snad, že teď stopy zametu?

Jen stopy zametu - jednou, možná, snad
až pochopíš, že zamilované princezny
nepotřebují honosný hrad
ale nestačí jim jen pozdrav úsečný.

Úsečný pozdrav s malým pousmáním
víc nejspíš nemůžeš mi dát
nechápeš tedy, co mi schází
že nechci si jen s tebou hrát.

Nechci si jen s tebou hrát
jen to pochop, lásko,
chci tě milovat.
Autor mauvais-ange, 03.01.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí