Na gilotině

Na gilotině

Anotace: bez krve a neděje ...tělo hnije

závěje sněhový
zakrývají pohled očí
nevidět dál
na co těšit když přišel kat
kat co myšlenky s pocity sťal
a nechal mě na gilotině stát

tvář utajená odsouzence
beze hlavy a beze srdce
tak tam stojí a krev mu pomalu z těla vytéká
a čeká na poslední vteřinu života

bez budoucnosti a bez naděje
telo jeho bez krve hnije
Autor Meriel, 03.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Kouma, NikitaNikaT., 6thSun, Rbb, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá básenka, černá... snad se to v lepší barvy obrátí.

07.01.2009 06:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí