prostě jen tak

prostě jen tak

Anotace: pro mého mrňouse prostě jen tak pro lepší den

na okno snesla se sněhová vločka
za krb se schovala ospalá kočka
na hvězdné obloze vyskočil měsíček
básničku z lásky šeptá ti do víček

básničku o holce ve velkym svetru
co sedí na okně, zpívá do větru
šeptá ta slůvka co běhaj ji v hlavě
myšlenky na Tebe dostavěj se hravě

vánek ji ovívé, cuchá ji vlásky
tak jak to delávaj Tvé smací vrásky
je jí dost chladno, mráz běhá po těle
nad její hlavou létají andělé

řekl jsi tenkrát že chtěl by jsi plakat
ona zase radostí chtěla by skákat
teď už je pozdě na tahle přání
ale zítra snad bude zase tvou paní

zítra její srdce radostí poskočí
po tváři slza žádná se nestočí
zítra ji zase políbíš na čelo
polibek dáš na ústa,na krk i na tělo,

tak s touhle touhou teď zavře svá očka
na okně dávno roztála vločka
posílá ti polibek prostě jen z lásky
aby sis vzpomněl na měsíční vlásky

na tu holčičku ve svetru co se jí stýská
co chce být navěky jenom tobě blízká
ijulim ět
Autor Alex91, 03.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí