Cítím se

Cítím se

Anotace: Asi tk se cítím bez tebe.....

Cítím se jako anděl bez křídel....

Cítím se jako piráti bez plavidel...

Cítím se jako růže bez květů...

Cítím se jako terorista bez svých náletů....

Cítím se jako slepec bez brýlí....

Cítím se jako sedlák bez vydlí....

Cítím se jako nebe bez slunce...

Cítím se jako časák pro tupce....

Cítím se jako ryba bez vody....

Cítím se jako plačící oči bez zrady...

Takhle se citím,
když semnou nejsi....
Tak sakra,
kde jsi????

...Čekám...
Autor Dark dream, 04.01.2009
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí