A pak že láska je krásná

A pak že láska je krásná

Anotace: ...

Trhá ti duši na kusy,
jak rybář žížaly za rosy.
Bouřlivě ti rozdírá srdce,
tma tě pohltí a neuvidíš ho nikdy více.

Jen si to představ, tyhle děje,
však sama cítíš, že to k tomu spěje.
Když ležíš, stále slyšíš jeho hlas
a toužíš po tom, aby tvoje zář přivábila ho zas.

Ať slyšíš klepadlo nebo telefon,
modlíš se, aby to byl on.
Teď ale nadchází už jen zklamání,
medvídek na skříni marně tvé slzy zahání.

Ty přestáváš věřit, doufat, snít,
ale neopustila tě touha jenom s ním být.
Ptáš se odrazu v zrcadle klidně docela,
proč láska by tak ráda zabíjela.
Autor Cheerful Lady, 04.01.2009
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: Kristýnka15, Holis, bejbyyyy, Dreamer, Mbonita, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt moc krásná básnička moc se ti povedla=)

18.01.2009 11:35:00 | Kristýnka15

Pekne dilo, tip zaslouzeny

04.01.2009 18:45:00 | Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí