volný pád

volný pád

Anotace: chci se znovu začít smát...

Má opuštěná duše
prožívá volný pád,
mé srdce zeje prázdnotou
a já musím se osudu ptát,
bez lásky a vášně,
co mi v životě zbývá,
za co se ještě prát?

Má opuštěná duše
prožívá volný pád,
už blížím se dnu propasti
však cítím sílu žít
a bráním se myšlence,
že není tu nikoho
kdo chtěl by mě zachytit,
změnit směr mé pouti,
odrazit mě od země
a přivést zpět k výšinám.
Autor koroze, 04.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí