Večer

Večer

Anotace: Láska je zastavení času

Z korun borovic stoupá měsíc,
v zákoutí lesa,
večerní loutnu rozechvívá vítr.

Z nedalekých luk dýchl chlad,
a ze studní tvých očí vychází večernice,
hvězda poutníků.

Černé tvé vlasy propustily noc.
Hlavu si pokládáš na můj klín,
chvěješ se jako řeka toužící po dálkách.

Sova houká večerku hvězdám,
staleté duby šumí letní nokturno
a láska:
otevírá pramen poznání.
Autor Hombre, 04.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Neldor, koroze, Verculik, Mbonita, Marfuša, Gregy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásná až se tají dech..

04.01.2009 20:21:00 | Mbonita

Mě se taky líbí.

04.01.2009 19:54:00 | Marfuša

Hezké.

04.01.2009 17:47:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí