zoufalé myšlenky

zoufalé myšlenky

Anotace: ani nevím

Zoufalé myšlenky se místností nesou
ruce zůstaly prázdné a teď se třesou
z pějící lásky jen hrobový klid
nechce se jíst a ani pít.

Ze všech těch krásných dní
nezůstal poslední.
Zůstala noc a s ní jen tma
padl jsem tak náhle do samého dna.

a na dně? Už jen zoufalství.
Autor don Kojot dela Máša, 04.01.2009
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, lecrecia, 6thSun, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten pocit..taky se tak cítím

05.01.2009 21:59:00 | lecrecia

Zoufalství, ano, něco podobného také znám...

05.01.2009 17:22:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí