Stokrát si přál

Stokrát si přál

Anotace: hledání pravdy, kterou sem znal mě dovedlo k těmto řádkům, za komentáře děkuji

I kdybych stokrát si přál,
nedostanu tvůj pohled,
ze svého srdce dál.
Pokud bych stokrát ti,
milostná slova řekl,
neřeknu,
o čem srdce mé sní,
neřeknu,
proč mysl,
v noci mi bdí.

Když stokrát hledati hvězdu svou budu,
nenajdu klid,
dostane se mi pouhého studu.
Když stokrát náplň obětí změním,
nenajdu klid.

Jen tebe,
možná pouze a teď,
v duši své vidím.
Autor Gabriel17, 04.01.2009
Přečteno 550x
Tipy 3
Poslední tipující: PPetrushka, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš hezky.

01.08.2010 20:44:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí