27

27

Anotace: 27.12.:Potemnělé brněnské uličky...

Psal se den s číslem dvacet sedm,
večer – cifra sedmadvacet,
když rozhodl ses
ztrácet
v potemnělých
brněnských uličkách...

Vánoční výzdoba
a světýlka
a na omrznutých lavičkách
vyprávěla pohádky
sama
zimní příroda.

Psal se den s číslem dvacet sedm,
večer – cifra sedmadvacet,
a já věděla,
že budu se vracet
víckrát než
jednou.

Zavři oči...
...a pojď zpátky se mnou.
Autor Anjobi., 04.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: shakespeares, Isquieasuus, Marfuša, come-past, Mbonita, enigman, WAYWARD, Memento, Bíša, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Vánoční výzdoba
a světýlka
a na omrznutých lavičkách
vyprávěla pohádky
sama
zimní příroda."
...zatajil se mi dech, nádhera

03.04.2009 11:22:00 | Marfuša

Naše brněnské uličky...

04.01.2009 20:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí