(Vždyť já jsem jen Váš maličký) Pizza mužík*

(Vždyť já jsem jen Váš maličký) Pizza mužík*

Anotace: ruined county highway petrol station bag.s.kuř.říz. dusty friday rainy rockin‘ lonesome muničák brothers burning bonesetter‘s blues rock minimal songs about being lettuce in this wacky world

/Nedobrým nenositelkám
nevítězství
01.05.2007/

Už hvězdy blednou
a za chvíli začne svítat
a moh‘ to bejt krásnej den.

A tak nech mně ještě jednou
a pak budu se za tebou dlouho dívat,
to ráno, kdy se rozejdem.

/Spozákům z oceli
březen 2008/

I když už dlouho svítí Slunce,
ráno ještě bývá chladno
a poslední kousek chleba v sumce
hnedka sežrat není radno.

/Jediné Anetě
podzim-zima 08/

Tichou spící vesnicí,
po rozbité silnici,
se střapatou palicí,
promrzlej až na kosti,
nehoráznou rychlostí,
a pod Boží milostí,
řítím se tmou
za krásnou neznámou,
má lásko za Tebou!

V té tajnosnubné noci
a až usnem v sametu,
já zahalím tě v plášť
našich nejtajnějších snů.

A snad to bude v naší moci
zapomenout na tu,
co zná jen svou zášť,
a vstanem do dalších dnů.

…a pak jsme se posadili
na vrchol Světa
jen tak … hned vedle sebe
a velice potichoučku …
… a nikdo si nás nevšiml ...

(* vyšlo v druhém výročním vydání pirátské punkové provokace Pošlapaná Pampeliška©)
Autor Saly89, 04.01.2009
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyjo tebe ta láska v tom psání básní nějak ovlivňuje že? Ale určitě k lepšímu ;-) mě se ty poslední fakt líbili...

10.01.2009 23:39:00 | Skalain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí