Ve svitu luny

Ve svitu luny

Anotace: Anotace je tak trochu i v básni. Snad se Magor nezlobí. :)

V zeleném houští bílá tma
Rosa jehličí pokryla
V zeleném houští bílá tma
(Ivan Martin Jirous)

* * *

Řeřavý uhlík na nebi
Poutníkům hřeje do zátylků
Shůry se na ně zašklebí...

Vbloudím ti, milá, pod košilku
Stisknu ti ruku. Pohladím
Tvou tvář kouzelným kapradím

Ve svitu luny ulehneš
Na moje lože. Tajíš dech
Když políbím tě. Tak mě nech
Vplout s tebou do tmy v plamenech!
Autor Bůchví..., 04.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: klara07, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Holis, labuť, okapovaroura, atty, Tygropes, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí