Opuštěný

Opuštěný

Anotace: ani se to moc nerýmuje..

...
upíjí zbylou whisky dál
ten zbídačený osudem
ten který se vždycky smál
ten který byl mým sousedem

Chtěl hrát, chtěl si hrát
Hrát blues a přitom se smát
Tak osud mu vzal tu jeho kytaru
i s jeho střechou, tak seděl na baru

Popíjel whisky a v ruce cigáro
snad bylo to moc, snad nechtěl tak málo
Nechtěl se prát a tak šel zase dál
S kytarou v duchu, smutku se bál
Autor NESPLNĚNÝ SEN, 04.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, enigman, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to propina jednu moju basne,len v lepsej atmosferickej verzii xD

17.04.2009 14:54:00 | Terulienka

je to dobry jako text

04.01.2009 22:42:00 | v.hercik

nerymuje...ale ma to neco do sebe!

04.01.2009 22:41:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí