Zkoušky lásky

Zkoušky lásky

Anotace: Tuto báseň bych ráda vedle své lásce věnovala také NikitěNice ...

I politici se ptají, co nám uplynulý týden dal!
A co nás, lásko, dobrého potkalo a co nám naopak vzal?
V pondělí jsme se nemohli polibků a dotyků nabažit.
Neviděli jsme se tak dlouho, ale v práci museli jsme se také snažit!

Od úterý slibovala jsem si ranní nádherné milování,
avšak ráno změnilo se v peklo, Tvá žena přišla mi dát kázání!
Křičela, nadávala, rozbila mi oblíbený hrneček, plakala!
Já držela se, pak podlomila se mi kolena a já zkolabovala!

Těžké bylo soustředit se na audit finanční,
ale Tvá láska držela mě nad vodou, ten pocit, že jsi se mnou a ne s ní!
Chtěli jsme být spolu, jedno kde. Zašli jsme na oběd pozdní!
Touha po milování nás dostihla, my nemilovali se tolik dní!

Vrátili jsme se zpět do firmy, byla liduprázdná!
My chtěli to udělat už na schodech, naše vášeň je krásná!
Středa byla klidná, u nás doma ve znamení příprav na silvestrovskou oslavu!
Málem bych zapomněla, ze stresu měla jsem do rána pusu plnou oparů!

Nový rok! Dopoledne telefon! Tys řekl, že se mnou chceš být a žít!
Řekls to prý své ženě, jen pár osobních věcí z domova chceš si vzít!
Mou duši zalil tolik očekávaný klid a mír!
Že by Tvou ženu navštívil tolik blahodárný smír?

V pátek v noci přišla malinko eroticky laděná zpráva od Tebe.
Hříšné myšlenky mě vynesly při čtení až do nebe ...
A pak telefonát, neznámé čílo, ozvala jsem se nic netušíc!
Byla to opět Tvá žena, měla pro mne jen nadávky a nic víc ...

Lásko, celou noc jsem probděla, spánek nepřicházel!
Byl jsi tak daleko, žalostně jsi mi scházel!
Prosím, snaž se doma ještě trošičku a vydrž to s ní!
Vidím jasně budoucnost, sebe a Tebe společně v ní ...
Autor ona_a_on, 05.01.2009
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Nimo, sondulacek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky tady se dávají tipy za blogovské řešení všedních dnů. literatura se opravdu nekonala, je to spíš legrační:) dokonce si mám pořád tendenci myslet, že jde o jakousi parodii

05.01.2009 08:16:00 | melancholik

ST! je za obsah. Ne za nadávky, křik... zdá se, že to nemáš jednoduché. Věřím, že když odoláte a Vaše láska, jak čtu je silnější, všecko se podaří. Držím Ti palce, vydržte to, pak už bude jen dobře, alespoň po stránce společného souznění... Přeji Vám to. Každý chce mít lásku a se svou láskou být. Někdy se to nepovede, jindy je hůř... život sám.

05.01.2009 06:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí