Anděl - můj

Anděl - můj

Anotace: Vše se mění. I lidé se mění.. A já tímto děkuji Tobě, že ses kvůli mě změnil tak moc.

Svítí hvězdičky na nebi černém,
jak plamen lásky v srdci mém věrném.

Třpytí se rosa na listech květů,
jak úsměv můj, jenž pro Tebe je tu.

Chladivý pramen potoka strání se prodírá,
a je opakem horoucí lásky, jež v srdci mi vyvěrá.

Jako Anděl z pohádek zdáš se mi být,
teď jen o Tobě chci snít.

Do říše snů, tam za Tebou Anděli pomalu mizím.
Tam na to místo, které není mi cizím.

Tam do toho ráje, kde bezpečí mohu mít,
tam do toho kraje, kde klidně mohu snít.

Za náručí Tvou, můj Anděli,
stoupala bych do vražedných výšek,
protože jen ty víš, jak moc Tě miluji.

..Ten, koho jsem kdysi potkávala v říši snů, je teď můj...
Autor Lissa, 05.01.2009
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Etain, bejbyyyy, Fog, Bíša, Nimo, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, pěkné... :)

02.12.2009 23:19:00 | Etain

Milé lásky vyznání.

05.01.2009 22:27:00 | Bíša

Moc pěkné rýmy klobouk dolů :)

05.01.2009 13:20:00 | Nimo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí