Trvalá bolest

Trvalá bolest

Anotace: ....asi nemám co dodat... láska? :-(

Trvalá bolest, ano, já si zvykám,
Do polštáře, vonícím Tebou,
Tiše vzlykám
Polykám vodu stékající po tváři
A listuji ve svém srdci jak v diáři

Skládám básně pro Tebe –
V hlavě, sama pro sebe –
A zjišťuji, jak zakletá,
Že miluji, jsem prokletá.
Odsouzená k trvalé bolesti,
Ty mě nechceš mít rád (mám pocit)
Nevyzveš mě k tanci života,
Nezeptáš se: Smím prosit
Já dál – princezna zakletá
Ve smutnou černou paní
Obětuju pro svůj pláči
Bdění, snění, spaní –
Zkušeností víc, než bych chtěla mít,
Však dost na to, abych věděla, o kom chci snít –
A z muž, co jsem poznala,
Tvé oči jsou nejkrásnější
A má vášeň jako oheň,
Cit je ze všech nejsmělejší –
Z lásky k Tobě
Málem jsem Tě opustila
a jak zabitá v tu chvíli byla –

Ty to víš,
Možná, snad –
Vím, že nechceš mít mě rád.
Trvalá bolest, já to tak cítím,
Tvé oči před svýma…
Sále živě vidím.
Autor Ammazonic, 05.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: Seanko, Agniezka, lucajda89, el viento, maliska, Bíša, lecrecia, enigman, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí