Nevěřím

Nevěřím

Anotace: ...

Sbírka: Mé psaní

Nevěřím v Tebe, to je už dávno pryč,
odešel jsi v minutě a odnesl sis s sebou klíč.
Klíč od mé duše, klíč od mého srdce,
ještě teď v hlavě slyším slova, co zněla tak sladce.
Nevěřím v náhodu, která nás spojila,
Ty´s chtěl jen svobodu, a ta nás rozdělila.
Tak teď jí máš, a chodíš od ničeho k ničemu,
marně si nadáváš, lituješ svých činů.
Nedočkáš se odpuštění, to v téhle chvíli vážně není,
jen smutek se ve vteřině ve zlobu změní.
Ač přísahala jsem, že už se nikdy neohlédnu,
teď vracím se a Ty jsi stále v nedohlednu.
Autor Aylipo, 05.01.2009
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se na toto téma toho napsalo mnoho, ale to proto, že je věčné ... tip !

30.01.2009 15:47:00 | Lilly Lightová

bohuzel mne toto moc neoslovilo, ani rymy, anio forma, myslenka, no popravde uz se na tohle tema napsalo mnoho a da fusku napsat neco tak, aby to druhe zaujalo...

05.01.2009 16:08:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí