Ty ?

Ty ?

Anotace: Blbá to nálada,dnes...Dozvěděla jsem se fat krutý věci :'( a jak jinak využít lepší bolest? No předce smutnou básničkou ....

Sedím u okna,
čekám.
Nálada pochmurná,
času se lekám.

Venku churavo,
skoro jak na podzim.
Tak trochu mlhavo,
ať je líp,prosím.

Bojím,
se života.
Citím,
přichází nicota!

Kamarády nemám,
samota mně netíží.
Sama ve škole sedám,
tvář má nerada se ohlíží.

Minulost neznám,
nechci vědět co bylo.
Už nemám,
to co se mi líbilo.

Přítomnost,
vůbec necítím ani neprožívám.
Ach,jaká ubohost,
že na něj vzpomínám.

To nejhorší,
budoucnost se nazývá.
Oči smutkem se mi mlží,
to je to co má osoba prožívá.

Budoucnost bez tebe,
to se mi nezdá.
Pro mě černé je nebe,
rudý měsíc a hvězda šedá.

Když odešel,
ani se neohlédl.
Otupělost můj rozum našel,
tvé kráse podlehl.

A tak sedívám dál,
u okna čekám,
pořád sama.
Byls můj král,
však podlehl nástrahám,
a já?Tak lehce zklamána...
Autor Dark dream, 05.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí