Bílofialová

Bílofialová

Anotace: Té mé... bílofialové :-)

Jsi bílofialová
s černým přízvukem

Tiše se odrážíš v pokoji
trochu podobná stínu lampy
a trochu mé nové stužce do vlasů

Trochu jsi noční motýl
denní můra
Noc si nevybírá
K ránu chodíš obvykle spát

Jsi černofialová
s bílým dozvukem

Jako by sis nebyla úplně jistá
ve tmě
Trochu se mi zdáš
a trochu jsi podvědomá vidina

Nevím zda tě odrážet zrcátkem na zeď
nebo zahnat baterkou

Jsi černobílá
s fialovou maskou
Autor tiny Tine, 05.01.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to trošku jako hádanka :o)

05.01.2009 21:37:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí