Vzkaz pro mou lásku

Vzkaz pro mou lásku

Anotace: ...

Miláčku vím, že není nutno,
v srdíčku po tobě je mi však smutno,
stýská se mi po obětí
a čas tak neúprosně letí,
já přála bych si sen svůj žít,
a na blízku tě pořád mít,
to není jenom souhra těl,
proč čekat máme na úděl,
co posune nás o krok v před,
chci s tebou poznat celý svět,
chci za ruku se s tebou véct,
chci s tebou stromy vidět kvéct,
chci s tebou slunce ráno vítat,
chci s tebou nad oblaky lítat,
a zlíbat z úst tvých něžný smích,
to přeci není žádný hřích,
že láskou k tobě pořád hořím,
že ke tvé bytosti se dvořím,
že miluji tě lásko má
a toužím býti navždy tvá...
Autor lovelienka, 05.01.2009
Přečteno 867x
Tipy 8
Poslední tipující: Seanko, Holis, Teny, Ďábel sám, Kšanda :)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné, něžné. I má je to touha.

09.03.2009 15:16:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí