Sen

Sen

Anotace: Niekedy je tažko sa prebúdzať.

Temná obloha preťatá bleskom,
Týči sa nad nami nad zlatým pieskom,
V hodine keď sa ti vyznať chcem,
Že si to jediné čo na tomto svete milujem.

Keď teraz stojíme na okraji sveta,
Aj diabol pocíti čo znamená neha.
Na okraji sveta, na okraji našich sŕdc,
Milujúci blázni s očami plnými sĺz.

S pocitom šťastia nad našou láskou
Vravím tie slová tichučkým hláskom
No Tvoje uši nie sú ich cieľ
Ale tvoje srdce tak mi prosím ver

Ďalší blesk však všetko zmení
Posledným bozkom na tvoje pery
Vraciam sa púšťou plnou hmli
Dosnívať svoje krásne sny.
Autor Dannalis, 05.01.2009
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí