Láska a smrť

Láska a smrť

Anotace: Niekto mi raz povedal že láska a smrť znamená to isté smutné na tom je že je to niekedy PRAVDA.

moje srdce veľmi bolí,
zhasol oheň čo ho hrial.
zhasol mesiac čo mu svietil,
zomrel ten kto miloval

nesmúť milí, netráp sa už.
blíži sa tá hodina,
keď sa vydáš k vodopádu,
kde ťa čaká rodina.

ľudia vravia že Boh dáva,
čo sú slepí, vari spia?
nastáva čas umierania.
vážne toto nevidia?

Čo ta trápi v tuto chvíľu,
odpovedz mi drahý môj.
hovor kým máš ešte silu,
moja smrť či život tvoj.

oboje ma láska trápi,
nemôžem žiť bez teba.
môj život sa skončil vtedy,
keď som prišiel o teba.

pod môj milí, čakáme ta,
skončila sa tvoja púť.
naboj sa už vlastnej smrti,
nechaj sa jej dobehnúť

predbehla ma, moja milá,
už ma čaká na zemi.
kým ja ešte stále letím,
ach tie strmé útesy.
Autor Dannalis, 06.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí