Rozchod

Rozchod

Anotace: konec jedné lásky

Láska dokáže trpce bolet,
dokáže i sladce vonět,
nutí tě srdce slyšet.
Ve svých snech já stebou jsem
pluji s tebou nad ránem.
Oči slepé, srdce bolí,
tohle už nikdo nepochopí.
Slané slzy polykám
na krásné chvilky vzpomínám.
Být s tebou už nemůžu,
jak ten smutek přemůžu?
Chvíle s tebou sladké byli,
teď se ale rozplynuly.
Byls mé teplo,
byls můj chlad,
zlomils mi srcde-na pořád.
Autor lucajda89, 06.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwetta, Paulín, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Každý smutek přemůže
i když si myslí že už nemůže.
Chce to jen čas a uvidíš zas přijde nová láska.

Oprav si srdce.

06.01.2009 18:16:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí