When the Heart beat....

When the Heart beat....

Anotace: jedna z mích balad co víc psát

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

When the Heart beat....

jdu dům od domu
s flaškou v ruce otírám zdi
dům od domu, bleju na chodník
byl sem zkvělej ochodník
ale co zbylo ptám se povězte

kdo by chtěl slyšet ten příběh
pln sraček a kdo by mu věřil
měl sem ženu děti domov
pak bůh mávl rukou a vše mi
to vzalo bylo to jak hurykán

tedka my zbyl jen ten rubáš
který vytáhl sem z popelnic
flaška rumu
a studený prty v palčákách
znal sem pocit
krásně vydělaných dolarovek

teplé sako kravata polobotky
peněženka kožená vycházko hůl
tedka sem vůl že vše stratil
kdo pomůže mi tedka kdž já sral
na vše a chudákovy koruny nedopřál
byl sem sobec

Dřu kabátem zdi baráků,
zarostlej špinavej, kdo by poznal
toho obchodníka, co přes den makal
v noci po klubech hrál rock n roll
nikdo... sem nicka opilá,špinavá

Zrak v úžasu splanul koho to vidím
z dále ke mně se blíží, v šatu bílém
s křídli, jest to anděl??? ptám se kdo odpoví??
krčim se v rohu Rabasovy
ulice mezy popelnicema

Je to člověk nebo jen přelud
jdi pryč si jen blud mého opilého já
sehla se pohladila mou tvář
prohodila ... jsem tvuj anděl
jsem tvoje láska zahod flašku
svlékni rubáš a bud jen můj
je konec opilím dnům
začnem žít domov rodinu dám ti
miluji tě a snad ti mě také a proto sem tu
bůh odpustil ti dal ti druhou šanci
tak pojd domů...
Autor The Crow, 06.01.2009
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Šantir, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čoveče, zajímavě napsané, takové lehké...

22.01.2009 09:47:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí