....zůstaň

....zůstaň

Anotace: ...

Zůstaň se mnou
a neříkej že spěcháš
světlo lamp teď vrhá tvůj stín
chci víc než co mi tu necháš
stín co dělá splín

odcházíš a bereš mosty
mě to mrzí
máš jiné hosty

nevolej ať nezraníš

zůstaň se mnou
a neříkej že miluješ
to co bolí
je to že lžeš...
Autor wojwy, 07.01.2009
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne jsi to vystihl..

07.01.2009 15:35:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí