Nezkažený sníh

Nezkažený sníh

Anotace: zima a láska spojené dohromady...vražedná kombinace :-D volný verš

Nezkažený sníh
Skáče po křídlech
okovaných můr
A kajícné sněženky
pořád
Nepouštějí
tykadla svých listů
K ocelovým polibkům
větrných stužek

na osedlaných slovech
pevně usazené emoce
prohání se po pláních
mlčícího černobíla
a slabiky ve třmenech
ztrácí
pruhované zítřky,
stejně rychle jako
kradou
puntíkaté včera.

Nezkažený sníh
Padá sněhopádem
Do očí…Do srdcí
Jako poslední vlak vzhůru,
dřív než budou naše duše
čelistí lásky
děrované, jako jízdenky
do pekla
Autor Egretta, 07.01.2009
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: Tempaire, WhiteSkull, Evžen Bizon, Agniezka, Karmínka, Kapika, 6thSun, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc moc pěkné :)

14.09.2009 01:16:00 | Violette

To se ti moc povedlo, milá E. Líbí ;-)

09.01.2009 16:44:00 | Karmínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí