Líbáš

Líbáš

Anotace: miluju tě

Líbáš mě na čelo,
tak trochu nesměle.
Líbáš mě na tělo,
nejsme jen přátelé.

Líbáš mě na víčko,
už se to nestane.
Líbáš mě na líčko,
červení protkané.

Líbáš mě na prsy,
krásně se vzdouvají.
Líbáš mě na vlasy,
láska se netají.
Autor lucajda89, 07.01.2009
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí