To co mi tk vadí

To co mi tk vadí

Anotace: sakra uz neresit me ... porad jen deprimujici basnicky :'(

Otravovat mě tě baví,
tělo mé tě svádí.

Je to k popukání,
já jsem furt k mání.

Kašlu na tebe,
i kdyby trakaře padaly z nebe.

Nenávidím když tak zíráš,
v životě mém umíráš!

Co srdce cítí?Jestli pořád a stále?
Prosím neptej se a dělej nezájem nadále.

Nevím je-li správné pravdu ti říct,
sakra nesnaž se mě furt pohledem svlíct.

Ničeho nelituji,
možná ztráty kamaráda kterého miluji.

Víš co nech to být,
pls nesnaž se mě zase potopit!

Zapoměls...
Zapomínáš...
či Zapoměneš?
Stejne jak odjedeš,
ani s nevzpomeneš!!!
Autor Dark dream, 07.01.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Kašlu na tebe,
i kdyby trakaře padaly z nebe...
To mě pobavilo a ikdyž je to deprimující, má to tu svpu zář, ajko víno:-)

07.01.2009 20:12:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí