ještě ne

ještě ne

Anotace: :(

Ještě ti nedokážu říci sbohem - bála bych se, že už tě neuvidím
ještě nemůžu pořádně pít - smyla bych tvé polibky
ještě nemůžu šťastně žít - je to mučivě čerstvé
ještě nedokážu klidně spát - mám sny o pravdě, že mě nemáš rád
ještě stále nejde zavírat oči před minulostí - mně se ani nechce, bože
ještě potřebuju ke štěstí tvá slova - jsem tebou nemocná
ještě nensoím veselé oblečení - promlouvá má duše
ještě jsem nepřestala máčet kapesníky - nevadí, dají se vyprat, ale má paměť ne
ještě tě potřebuju, postrádám, trpím, nechci končit, musím
ještě žiju
protože naděje umírá poslední,
ale vevnitř mé hlavy visí její parte,
tak co tady ještě dělám,
všechno marně
Autor Rama_Maslova, 07.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí