my

my

Anotace: ve dvou se to lépe táhne

Teď, když se zas ráno probudím,
nemusím otevřít oči a už vím,
že už to není pouhý sen,
já znovu se svou holkou jsem.
Když jsem zas s ní je mi krásně,
mé srdce cítí se už zase šťastně.
Teď už pevně věrím tomu,
že dočkám se kostelních zvonů.
Štěstí se drží, stále se daří,
my spolu ocitnem se na oltáři.
Nesmíme se nad ničím pozastavit,
prostě plout, letět, jet a nebo jít,
být spolu šťastni a hnedle se vzít,
párek zlobivých dětí spolu mít,
pak spolu v každodením jasu žít.
Štěstí z bezedného poháru pít,
i přes nesnáze dál spolu být
chtít se s tím druhým ráno probudit.
Prostě být spolu a mýt se rádi,
chce to začít hned, páč čas pádí..
Autor don Kojot dela Máša, 07.01.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí