Lasička

Lasička

Anotace: :-*

Láska má...
konečně u nohou mi přistála
přes svou ztrátu, přes můj vzdor
toužím s ní vylézt až na vrchol
a pomalu kráčet dolů...
na začátek a pak zas nahoru

štěstí mé...
kéž navždy se mnou zůstane
přes útrapy, všechen bol
já s ní chci být stále kol
a držet s ní v době bezútěšné...
do ouška jí šeptat něžně

touha má...
co na kolena mě dostává
vše, o čem jsem mohl snít
kéž nikdo nemohl by mi ji vzít
každou chvíli posílat jí psaníčka...
moje malá krásná hebká...lasička
Autor Hmota, 07.01.2009
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :) lasička ... tip.

31.01.2009 15:23:00 | Lilly Lightová

:-):-*

10.01.2009 12:00:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí