Beznadějně zamilovaná

Beznadějně zamilovaná

Anotace: Už nechci tebe milovat

Na tvou fotku koukám jen,
pořád pořád celej den.
Myslím jenom na tebe,
Těžké je to bez tebe.
Proč mě nemáš aspoň rád?
Proč mě nechceš objimat?

Miluji tě do zbláznění,
ale to tak lehké není.
Pořád myslím, myslím jen,
na ten obličej jedinej.
Už nevím co dělat mám,
Cestu k tobě už nehledám.
Autor Vanesska, 07.01.2009
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahoď fotku a koukej kolem sebe,je to tak lepší

07.01.2009 21:42:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí