Carissima mea

Carissima mea

Anotace: Není co bych k tomu dodal, jenom to co umím, jsem zde prodal.

Často si vyčítám, že nemám odvahu,
vyložit lidem své city a pravou povahu.
Ty jsi mne ale od špatností odvrátila
a celého mne k lepšímu obrátila.
Nad tebe neznám já krásnější bytost,
jen vzpomínka pouhá zahání veškerou lítost.
Pokud se náhodou můj pohled s tvým střetá,
po všem zlém či smutku je rázem veta.
A pokud se na mne usměješ, je to nejhezčí z věcí,
překrásný úsměv zdobící překrásnou slečnu je k nezaplacení přeci.
Opěvuji však nejen tvoji neskonalou krásu,
ale i ušlechtilé chování a překrásný tón hlasu.
Jsi pro mne v mnohém inspirací,
jsi síla jenž mi čerstvou krev do ži vrací.
Takto bych mohl psát zas a zase,
nejsou však slova, jenž vystihnou tě v plné kráse.
Nic od budoucnosti neočekávám,
co mám na srdci ti tímto pouze najevo dávám.
Co napsal jsem, to pravdou ryzí jest.
To přísahám na veškerou svou čest.
Autor Seifič, 07.01.2009
Přečteno 679x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí