Prsten

Prsten

Anotace: prsten z naděje

vezmu svoje srdce prsten ukovám
lásku,naději a touhu do něj uschovám
ozdob tím prstenem ruku svou
pak se přání splní přijdu za tebou

cestou nasbírám ti rosy perličky
vyměním je s tebou za sladké hubičky
kus modrého nebe vystřihl jsem sám
jestli usměješ se celý ti ho dám...
Autor oli, 26.09.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Oli, že by nová láska?

26.09.2005 21:55:00 | Krtica

Super zaláskované...

26.09.2005 20:25:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí