zklamání

zklamání

Anotace: Skutečnost když někoho zklamete

když tě vivím klopím zrak,
z naší lásky stal se vrak.
Tvé oči se na mne dívaly,
jako by mě už neznaly.
Pohled od mých očí odvracíš,
a se mnou se moc nebavíš.
odcizili jsme se navzájem,
naše láska byla jen pronájem.
Chvilkové vzpalnutí našich vášní,
plné dotyků, lásky a básní.
Teď je to pro oba jen minulost,
nic než vzpomínky a zlost.
Autor Tungata, 26.09.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tohle vždycky bolí. Moc se mi líbí jak je to napsané.

26.09.2005 20:29:00 | hajena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí