Mé sny

Mé sny

Anotace: ...jen v mých snech jsi mi na dosah ruky...

Jen v mých snech
-jsi mi nablízku
Jen v mých snech
-na dosah mé ruky
Jen v mých snech
-je sladká bolest touhy
Jen v mých snech
-říkáš: já tě ochráním,
když se zachráním
To já tě ochráním.
Jen v mých snech
-jsem někdo, pro tebe
Jen v mých snech
-jsem naživu

Bez mých snů
-jsi tak vzdálený
Bez mých snů
-v mílích pohřbený
Bez mých snů
-je hořká bolest zklamání
Bez mých snů
-jsi tichý, chráněný
To já tě ohrozím.
Bez mých snů
-jsem nikdo, pro sebe
Bez mých snů
-bych zemřela
Autor Britannica, 08.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí